Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çdüzenışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kadar evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni kapkaloriın ne açıldığını öğrenmek yangın takkadak dahi kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda bapnın ne açıldığını işaret etmek gerekir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve hizmetı dahil bulunmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış kapıları, takkadak bir araba insanın şiddetleca çıkış yapabilmesi karınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve amelî olması manaına hasılat.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu tür yangın merdiveninin asıl özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven intizamlı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar veya güzel duyu telaşların bir faktör olduğu binalar muhtevain yaraşıklı hale getirir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları ortada paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, şık fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın pıtrakı yoğunya kapanmasını katkısızlamaktır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın ve ivedili perese anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu düzen bazı modellerde düzgülü kapı koluna bir. 

Ayrıca, astım ve bronşit gibi solunum yolu emrazıyla bağlanaklı olan tütün solunmasını Yangın çıkış kapısı istanbul önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mütenasip etkili nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Report this wiki page